جلیل سبحانی به عنوان مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان

 

جلیل سبحانی به عنوان مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید کاتالیست گفت: کاتالیست‌ها از جمله اولین اقلامی بودند که از سال 1389 مورد تحریم قرار گرفتند.

شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورموفق شده‌اند بیش از ۸۰ درصد کاتالیست‌های مورد نیاز کشور را با حمایت معاونت علمی و فناروی ریاست جمهوری در داخل تولید کنند.

با اعمال تحریم‌ها مشکلات زیادی برای پالایشگاه‌ها به وجود آمد، زیرا اکثر نیاز کشور از خارج تامین می‌شد و شرکت‌ها مجبور بودند که با قیمت بالا و از طریق واسطه‌ها کاتالیست‌ها را خریداری کنند.

به گفته جلیل سبحانی  با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور زیادی تاسیس شد که به صورت تخصصی در حوزه کاتالیست فعالیت می‌کنند.

پس از چند سال فعالیت، به جرات می‌توان گفت که با توجه به تعداد کاتالیست‌های ساخته شده و  کاتالیست‌های در لبه تجاری‌سازی، در حال حاضر نزدیک به 80 درصد از کاتالیست‌های مورد نیاز کشور، در داخل ساخته می‌شود.

این فعال صنعت پتروشیمی گفت ما مدعی هستیم که کیفیت کاتالیست ساخته شده در کشور ما از کیفیت کاتالیست های چینی بسیار بالاتر است.

جلیل سبحانی از تواید کاتالیست  بنزین در اران خبر داد.

جلیل سبحانی که از او با عنوان پدر کاتالیست سازی ایران یاد می شود گفت: ایران،  تولیدکننده کاتالیست بنزین شد.

به گفته جلیل سبحانی که مدیرعاملی شرکت مهندسی و تامین تجهیزات پتروشیمی ایران (اسپک) را در کارنامه خود دارد  گفت: دانشمندان جوان ایرانی به فناوری تولید کاتالیست‌های واحد‌های ایزوم پالایشگاهی که قبلا فقط در آمریکا تولید می‌شد، دست یافته اند.

با تولید این کاتالیست در داخل، ایران نیاز به واردات آن منتفی شد.

جلیل سبحانی با بیان اینکه در تولید کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی، نفت و گاز بیش از 90 درصد به خودکفایی رسیده ایم، افزود:

 با برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان امسال در این زمینه به خودکفایی کامل می‌رسیم.

جلیل سبحانی که مدیریت چند شرکت دانش بنیان را برعهده دارد  داخلی سازی این کاتالیست‌ها را موجب صرفه جویی یک میلیارد دلاری برای کشور دانست و گفت: درحال حاضر 9 پالایشگاه و 11 پتروشیمی کشور از این کاتالیست‌ها استفاده می‌کنند و محصولاتی که با استفاده از کاتالیست‌های ایرانی تولید می‌شوند علاوه بر جلوگیری از خام فروشی، صادرات کشور در این حوزه را تا 60 میلیارد دلار درسال افزایش خواهد داد.

جلیل سبحانی با بیان اینکه صادرات این کاتالیست‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته است، افزود:

گام بعدی ما این است تا کاتالیست مورد نیاز منطقه را نیز تامین کنیم.

امروز 96 میلیون لیتر بنزین یورو 4 و یورو 5 کشور با استفاده از کاتالیست‌های ایرانی تولید می‌شود و در این بخش نه تنها نیازی به خارجی‌ها نداریم بلکه دیگر هیچ کسی نمی‌تواند مارا در زمینه تحریم بنزین تهدید کند.

وی همچنین از تولید کاتالیست‌های مورد نیاز برای تولید بنزین‌های آکتان بالا در کشور خبر داد و افزود:

هم اکنون از مرحله تولید کاتالیست بنزین با آکتان بالاتر از 95 و همچنین گازوئیل یورو 5 عبور کرده ایم و امیدواریم تا پایان امسال تولید این نوع بنزین و گاروئیل با استفاده از کاتالیست‌های ایرانی در پالایشگاه‌های کشور آغاز شود.

خمکاری در مجموعه صنعتی پارسیان لیزر

فرآیند خمکاری ورق‌های فلزی یکی از مهم‌ترین فرآیندهای تولید می‌باشد. خمکاری فرآیندی برای شکل دادن ورق تخت فلزی به شکل موردنظر بدون شکستن یا نازک شدن موضعی شدید است.
از جمله کاربردهای این فرآیند ایجاد انحنا در یک ورق است؛ همچنین تبدیل ورق به ناودانی با مقاطع مختلف و در مواردی شکل‌های حلقوی یکی از پرکاربردترین موارد مصرف فرآیند خمکاری است.

با توجه به کاربرد روزافزون فرآیند خمکاری در صنایع مختلف از قبیل خودروسازی، صنایع هواپیمایی، صنایع نظامی، لوازم خانگی وغیره می‌توان به اهمیت این فرآیند پی برد.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ورود کامپیوتر به عرصه تولید و استفاده از ماشین‌های خمکاری CNC، محصولات تولید شده با فرآیند خمکاری بادقت و کیفیتی بسیار بالا، به صورت چشم‌گیری رو به افزایبش است .
مجموعه صنعتی پارسیان لیزر مجهز به دستگاه‌های برش و خمکاری با طول ۴متر است. در صورت نیاز مشتری به عملیات خمکاری، پس از تولید قطعات توسط دستگاه‌ برش لیزر، مطابق نقشه و به پشتوانه تجربه متخصصین مجموعه صنعتی پارسیان لیزر این پروسه قابل اجرا خواهد بود.
خمکاری در پروسه کاری بعد از اجرای برش لیزر بر روی متریالمورد نظر صورت می‌پذیرد. انجام دو مرحله تولید شامل برش لیزر و خمکاری در مجموعه صنعتی پارسیان لیزر؛ هماهنگی، دقت، سرعت و کیفیت محصول نهایی را بهینه می‌کندمجموعه صنعتی پارسیان لیزر با پرسنل مجرب خود، انواع خدمات طراحی و مدل‌سازی قطعات، برش لیزر، خمکاری و نقطه جوش انواع متریال را انجام می‌دهد. پس بدون نگرانی کلیه امور صنعتی خود را به مجموعه صنعتی پارسیان لیزر بسپارید تا محصول نهایی شما با بهترین کیفیت و زمان‌‌بندی در اختیار شما قرار بگیرد.

واحد خمکاری مجموعه صنعتی پرشیا لیزر مجهز به دستگاه‌های خمکاری CNC اروپایی در ابعاد و تناژ مختلف است که در صورت نیاز به عملیات خمکاری، پس از تولید قطعات توسط دستگاه برش لیزر، مطابق نقشه عملیات خمکاری صورت می‌پذیرد.

بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌ها، دقیق‌ترین سنسور و نرم‌افزار؛ مجموعه صنعتی پارسیان لیزر را به یکی از قوی‌ترین مجموعه‌های صنعتی در زمینه خمکاری ورق‌های فلزی تبدیل کرده است.

استفاده از نرم افزار مشترک در برش و خم و همچنین امکان تست پروسه خمکاری با نرم افزار شبیه‌ساز سه‌بعدی این امکان را فراهم می‌سازد تا کاربر ضمن کنترل پروسه خم، با بررسی میزان کشش و محاسبه آن در ابعاد ورق، بهترین روش جهت دستیابی به یک خمکاری دقیق را اعمال نماید.


مروری بر انواع خمکاری و رول

مروری بر انواع خمکاری و رول و نکاتی درباره ی آن

خمکاری و رول کار بسیار تخصصی و حساسی است . خمکاری و رول انواعی دارد که در ادامه آن هارا مرور میکنیم و نکات مهم آن را بازگو میکنیم.

خمکاری و رول در مراحل کار بعد از اجرای برش لیزر بر روی متریال قرار دارد.

شرکت پارسیان لیزر با تیم مجرب و با تجربه ی خود در کمترین زمان و مرقون به صرفه ترین قیمت ها خدمات خمکاری و رول را کیفیت عالی در اختیار شما قرار می دهد .

پس بدون هیچ نگرانی کار خود را به شرکت پارسیان لیزر بسپارید تا از تجربه ی آنها استفاده کنید .

 

خمکاری و رول یعنی:

ورق های فلزی مواد های خامی هستند که برای به کار رفتن در فرآیند تولید باید به آن ها شکل دهیم و با همین اشکال مختلفی که به آن ها می دهیم هندسه آن ها تغییر کرده و میتوانیم کالاهای بسیاری تولید کنیم این کار به صورت کاملا مکانیکی انجام می شود.

یکی از همین مراحل شکل دهی به ورق های فلزی خمکاری و رول است که در صنایع روز به روز اهمیت آن ها بیشتر می شود. که کاربرد آن ها بیشتر در خودرو سازی ، صنایع هواپیمایی ، صنایع نظامی و ... است.

 خمکاری را با نام های دیگر مثل ترمز پرس ، خم شدن قالب ، فلینگ ، لبه و تاشو هم می شناسند.

 

چند نکته درباره ی خمکاری و رول که به شما کمک زیادی می کند :

در خمکاری و رول موردی که بسیار اهمیت دارد این است که در مراحل خمکاری نباید ورق ها شکسته و یا در قسمت هایی نازک شود البته در این زمینه کامیپوتر ها کمک شایانی به صنعت گران کردند.

برای تعیین اینکه کدام روش خمکاری برای کار شما مناسب است باید به عواملی هم چون: جنس ورق ، ضخامت ورق و طرح مورد نظر توجه کنید .

در خمکاری ضخامت ورق ها اهمیتی ندارد اما در کشیدگی این ضخامت ها تعیین کننده هستند چون گاها پارگی ورق در بعضی کشیدگی ها دیده می شود.

یکی از بهترین دستگاه هایی که بدون هیچ گونه  ترک خوردگی و چین خوردگی ورق هارا خم می کند دستگاه CNC است که شرکت پارسیان لیزر هم از همین دستگاه با دقت بسیار بالا برای خمکاری و رول استفاده می کند.

خمکاری در دماهای مختلف سرد و گرم انجام میشود.

 

انواع روش های خمکاری و رول :

-خم شدن مرحله ای

-خم چرخشی

-خمV  مانند ( متداول ترین روش خمکاری)

-خم گونیایی

-خم رول

-خم سکه ای.

 

در ضمن مهندسین پارسیان لیزر جهت مشاوره در خدمت کارفرمایان هستند.

 

منبع : https://parsianlaserco.com/